Hur funkar det?



Vill du veta mer? kontakta någon av våra säljare

GARANTIER


Vi har valt att samarbeta med dom ledande garantibolagen och kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattar fordonets ålder och mätarställning som ger dig maximal trygghet vid ditt Fordonsköp. Våra noggranna och överdrivna tester som vi utför på fordonen, underlättar för oss att minska reklamationer när vi vet att bilen som lämnar våran hall är 100% körklar.


 

KOMMISSIONSAVTAL


Kommissionsavtalet omfattar uppdraget i sig, priser, provision, eventuella kostnader, avtalstid, hantering av personuppgifter, fullmakt, m.m, för din säkerhet (juridiska situationer) och så att inga missförstånd ska ske under processen så upprättar vi ett kommissionsavtal som är speciellt utformat efter ditt objekt. Upprättas i minst 2st exemplar.

Finns det fler skäl att anlita er?


För det första förändras bilmarknaden snabbt. För det andra förväntas det betydligt mer av den som ska sälja sitt fordon. En annonstext och några bilder klarar många av att skapa, men det säljer numera sällan ett objekt. Dagens bilköpare efterfrågar alltmer socialkompetens och juridiska kunskaper.

Vilken juridisk kompetens har ni?


Till skillnad från många andra bilföretag har vi genomgått “Juridisk Introduktionskurs” (10poäng) på universitetsnivå. Det skapar trygghet för alla parter.